Hírek, aktualitások

Hiteltörlesztési moratórium

Fizetési nehézségek

Ügyféltájékoztató

Tájékoztatás bankkártyaállomány-átruházásról és várható szolgáltatás kiesésről

Ügyféltájékoztató

Bankkártya kibocsátással kapcsolatos változások

Hajdú-Bihar Megyei Prima Pimissima Díj 2022. év Bankja díj

2022.11.19-én került sor a 2022. évi Hajdú-Bihar Megyei Prima Díj Ünnepélyes Díjátadó Gálaestjére, ahol a Díjazottak között volt Molnár Tamás Debreceni fiókigazgató is,

 image

Tájékoztató

A módosuló Hirdetmények és Általános Szerződési Feltételk tekintetében

Körösszakáli kirendeltség nyitva tartás változása

Tisztellt Ügyfeleink!

A Polgári Bank Zrt. Körösszakáli kirendeltségének a nyitva tartása 2022. június 01-től az alábbiak szerint változik.

A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása

Csalók kérnek levélben pénzt az MNB-re vagy annak elnökére hivatkozva

Új trükkökkel támadnak a banki csalók

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ne legyen telefonos adathalászat („vishing”) áldozata.

A csalók telefonon próbálnak kicsalni adatokat az ügyfelektől adategyeztetésre hivatkozva, önmagukat a bank dolgozóinak kiadva.

Tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Bank a Sberbank tevékenységi engedélyét 2022. március 02-án visszavonta. Ez azt jelenti, hogy a Sberbank irányába indított átutalások nem fognak teljesülni.

Kiberbiztonság

„KIBERBIZTONSÁG – Call centeres átverés ipari méretekben”

Magyar Bankszövetség,  a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet és az Országos Rendőr-főkapitányság közös sajtóközleménye.

Polgármesteri Elismerő oklevél

Szólláth Tibor Hajdúnánás polgármestere oklevelet adományozott Timári Lajosné Hatalóczki Ilona részére, a Polgári Bank Zrt. Hajdúnánási fiók dolgozójának, a több évtizeden át egy munkahelyen ledolgozott idő elimeréseként.

 image

Csökmői kirendeltség nyitva tartás változása

Tisztellt Ügyfeleink!

A Polgári Bank Zrt. Csökmői kirendeltségének a nyitva tartása 2021. május 10-től az alábbiak szerint változik.

OBA tájékoztató betéteseknek

Általános tájékoztatás örökösök részére

Ezzel a tájékoztatóval szeretnénk Önnek segítséget nyújtani, hogy egy haláleset bekövetkezésekor haláleseti kedvezményezettként vagy örökösként minél könnyebben és rövidebb idő alatt intézhesse banki ügyeit.

Körösszakáli kirendeltség nyitva tartás változása

Tisztellt ügyflelink!

A Polgári Bank Zrt. Körösszakáli kirendeltségében a nyitva tartás 2020. november 1-jétől az alábbiak szerint változik.

Genius Loci díj 2020.

A Genius Loci díj 2020. regionális díjazottjaként a Polgári Bank Zrt. elnök-ügyvezetőjének Béke Lászlónénak a képviseletében Szolnokiné Gaál Edit hálózatirányítási vezető és Csatári Antal a Bank Hajdúböszörményi fiókjának fiókigazgatója vettek részt, a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium Intézményvezetőjének Gyulai Sándornak a kíséretében 2020. október 03-án.

image

Tájékoztató

A bankkártyával végrehajtott konverziós fizetési művelek során alkalmazott árfolyamok közlési formájáról.

Rövidesen forgalomba kerülnek a korszerűbb alapanyagú 100 forintosok

2020. második negyedévében kerülnek forgalomba az új alapanyagú 100 forintos érmék. A jelenleg használt 100 forintosokkal továbbra is lehet majd fizetni.

Ügyféltájékoztató Azonnali Fizetési Rendszer

Az Azonnali fizetési rendszer (AFR) indulásának időpontja a Magyar Nemzeti Bank 23/2019 (VI.5.) MNB rendelete alapján 2020. március 2. Az AFR bevezetésével a világ számos országához hasonlóan a magyar pénzügyi rendszerben is alkalmazhatóak lesznek az elmúlt években már elérhetővé vált modern kommunikációs csatornák.

ÚJ fiók nyitása Sopronban!

A Polgári Bank Zrt. exkluzív környezetben az ügyfelek bankolási szokásainak megfelelő és kényelmüket valamint rugalmas ügyfélkiszolgálást biztosító fiók nyitása mellett döntött Sopronban!

image

EXIM díjátadó gála 2018

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) intézménypárosa Budapesten rendezte meg az EXIM AWARDS díjátadó gáláját, ahol a 2017-es évben elért eredmények alapján a leggyorsabban bővülő hitelintézeti partner a Polgári Bank Zrt. lett, a díjat Béke Lászlóné elnök-ügyvezető vette át.

image

Béke Lászlóné „PRO URBE Polgár” kitüntetést kapott

Polgár város általános fejlődése, hagyományainak megőrzése, várospolitikai, gazdasági, szakmai területen kifejtett tevékenysége elismeréseként a Polgár Város Képviselő-testülete Béke Lászlónét „PRO URBE Polgár” Emlékérem kitüntetésben részesítette.

image

Újabb adathalász támadássorozat banki ügyfelek ellen

Budapest, 2017. augusztus 8. – Június óta három nagybank ügyfeleitől próbálták megszerezni bizalmas banki adataikat bűnözők, így feltételezhetően célzott adathalász-támadássorozat zajlik a hazai hitelintézetek fogyasztói ellen. A bankok sohasem kérik el ügyfeleik bizalmas adatait e-mailben, SMS-ben vagy levélben. A fogyasztóknak célszerű azonnal felvenni a kapcsolatot hitelintézetükkel ilyen kísérletek esetén.

Tájékoztató

Tartós Befektetési Számla megszűnéséről és az újrakötés (meghosszabbítás) lehetőségéről.

Internet Bank Biztonsági szint emelés

Tisztelt Ügyfelünk!

A Polgári Bank Zrt az Internet Bank alkalmazás biztonságos használatának és az ügyfelek adatainak védelme  érdekében 2016. szeptember 15-én 22:00 órától az Electra Internet Bank alkalmazás biztonsági szintjét megemeli.

Árfolyamok

Kedvezményes Devizaárfolyam Számlához kapcsolódó devizaügyletekhez

DevizaVételKözépEladás
CHF376.97380.78384.59
EUR366.97370.68374.39
USD343.27346.74350.21
GBP427.00431.31435.62
DKK49.2849.7850.28
CZK15.4715.6315.79
NOK31.0531.3631.67
PLN81.0781.8982.71
SEK31.6832.0032.32

Frissítve: 2023.06.01 verzió: 1

Valutaárfolyamok Devizaügyletekhez

DevizaVételKözépEladás
CHF370.12380.78391.44
EUR360.30370.68381.06
USD337.03346.74356.45
GBP419.23431.31443.39

Frissítve: 2023.06.01 verzió: 1

Devizaárfolyamok Hitelügyletekhez

DevizaVételKözépEladás
CHF375.83380.78385.73
EUR365.86370.68375.50

Frissítve: 2023.06.01 verzió: 1

Sajtószoba

Felújítás után újra nyitás Tiszacsegén

2018.10.11

Felújítás után újra nyitás Tiszacsegén

2018.10.11

A Polgári Bank Zrt. Tiszacsegei fiókja, felújítás után 2018. októberr 11-én újra kinyitott.

Tiszacsegei Halászlé Fesztivál

2017.12.21

image

Idén X. alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű Tiszacsegei Halászlé Fesztivál, melyen a Polgári Bank Zrt. képviselői a kihelyezett standnál egész nap várták ügyfeleiket és leendő ügyfeleiket.

image

A Tisza part festői környezetében főzött halászlére és sült halra vágyakozó vendégek forgatagában a Bank dolgozói szívélyesen üdvözölték a standjukhoz térő vendégeket. A Bank szolgáltatásaival kapcsolatos propaganda anyagokkal és ajándékokkal kedveskedtek a látogatóknak. A közvetlen kapcsolatból adódóan a banki szakemberek tájékozódtak az ügyfelek bankolási szokásai felől, megismerték elképzeléseiket, terveiket  és segítséget kínáltak a pénzügyi megoldásban a célok elérésére.

A nap folyamán több száz ügyfelünk és leendő ügyfelünk kereste fel a Bank standját ami Bankunknak külön megtiszteltetést jelent.

Alapelv számunkra, hogy ügyfeleinkkel személyes bizalmi kapcsolat alakuljon ki és az hosszú távon működjön, meggyőződésünk hogy ez az együttműködés ügyfélközpontú Bankunk sikerének záloga!  

A Tiszacsegei fiók megújult környezetben, kiváló szakemberekkel, széles termékkínálattal várja kedves ügyfeleit és leendő ügyfeleit!

Forduljon hozzánk bizalommal!

imageimage

Takarékossági Világnap 2014

2014.12.02

„Új utakon, megőrzött tradíciókkal!”

Az új szlogenünk igazolásaként az október hónapot hagyományaiknak megfelelően a Takarékossági Hónap jegyében töltöttük és a hónap utolsó napján a fiókjainkba betérő ügyfeleinknek apró figyelmességekkel kedveskedtünk.

Honnan ered a Takarékossági Világnap?

Egy kis történelem:  Az 1924 októberében Milánóban rendezett nemzetközi pénzügyi konferencia állásfoglalására és ajánlására emlékeznek világszerte a Takarékossági Világnapon.

Akkor három földrész Európa, Ázsia, Ausztrália 28 országa takarékpénztárainak küldöttei folytattak szakmai tanácskozást a pénzintézetek működésének tapasztalatairól, céljairól és terveiről, valamint a betétesek érdekeiről, jogairól.
A nemzetközi szakmai tanácskozás 90 évvel ezelőtt azzal a felhívással fordult a világ takarékpénztáraihoz, hogy október utolsó munkanapját a takarékosság világnapjaként ünnepeljék minden évben. Magyarország 1964-ben csatlakozott az 1924-es milánói tanácskozás alapelveihez.
A Takarékossági Világnap a generációk között más és más érzelmeket, emlékeket ébresztenek. Van, aki jó érzéssel emlékszik vissza, hiszen az általános iskolás években a tanárok próbálták a kisdiákokat ösztönözni a takarékosságra, több-kevesebb sikerrel.

A tanárok mellett még a szülői, nagyszülői háttér is befolyásolta, kinek mennyire sikerült a takarékosságot elsajátítani, aztán a „felnőtt” önálló éveiben megvalósítani. Napjaink gazdasági helyzete a nyugdíjrendszerünk átalakulása is ösztönzően hat a megtakarításokra.

A Polgári Bank Zrt. is igyekszik mind ügyfeleit, mind pedig a jövendő generációt fölkészíteni pénzügyi tanácsadással a gondos pénzkezelésre. Ezt azonban nem lehet elég korán elkezdeni!Amit képeink is illusztrálják, munkatársaink nagy gondot fordítanak arra, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerjék a pénz világát és banki ügyekben könnyen boldoguljanak fiatal felnőtt korukban.

image

A Görbeházi fiókunk „kis ügyfelei” a Takarékossági Világnap alkalmából készítették a pénz világával kapcsolatos rajzaikat.

Gratulálunk a készítőknek és várjuk őket szeretettel az év többi napján is!


A Polgári Bank Zrt. Hajdúböszörményi Fiókja hagyományait és küldetését szem előtt tartva az Október 31-i Takarékossági Világnap alkalmából ünnepi hangulatban várta ügyfeleit. Ezen a napon a betérő ügyfeleket szerény megvendégeléssel (kávéval, üdítővel, sós- és édes-süteménnyel) fogadták, akiket egy kérdéssorral is megszólították. A kérdésekre válaszolókat marketing ajándékokkal jutalmazták.

image

A hajdúböszörményi munkatársak a Takarékossági Világnap alkalmából kis ünnepséget is rendeztek, melyre a Bocskai István Általános Iskola 2/b. osztályát látták vendégül. A vidám gyerekzsivajt szeretettel fogadták az ügyintézők és az ügyfelek is. A fiókvezető rövid ismertetőt tartott a bankrendszer kialakulásáról, a hitelintézetek működéséről, a Polgári Bank szolgáltatásairól, a takarékosság jelentőségéről és a legifjabb korosztálynak szánt termékekről. Ezt követően játékos kérdések formájában tesztelték a diákok figyelmét, matematikai tudását, amikor is a helyesen válaszolók ajándékokat kaptak.  Az eseményt megvendégelés követte, amikor teljesen felszabadultan ismerkedetek fiókunkkal a gyerekek. Zárásként mindegyik gyerek ajándékot is kapott a maradandó élményhez.  

Mindannyiunk számára tanulságos lehet a példa, hiszen a takarékoskodást nem lehet elég korán elkezdeni!

Társasági formát váltunk

2014.03.21

Tisztelt Ügyfeleink! A Polgári Takarékszövetkezet társasági formát vált és Polgári Bank Zrt. néven működik tovább.

A Polgári Takarékszövetkezet 2013. december 31-étől 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel, önállóan működő kereskedelmi bankként folytatja tevékenységét, ami a stabilitást és a fejlődést segíti elő.

Átalakulásunkkal továbbra is közvetlen, gyors, rugalmas ügyintézéssel, korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal működési területünk meghatározó pénzintézete maradunk.

Ügyfeleink 5 megyében és a fővárosban bizton számíthatnak a Polgári Bank szolgáltatásaira! 

Fő küldetésünk továbbra is, hogy kellemes, barátságos környezetben, szakmailag felkészült munkatársakkal, széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat biztosítsunk. Országszerte 22 fiókban várjuk Önöket: Polgár, Debrecen, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúdorog, Tiszaújváros, Újtikos, Görbeháza, Tiszacsege, Újszentmargita, Budapest, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Tököl, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Komádi, Körösszakál, Csökmő, Zsáka, Újiráz.

„Sárkányok Takarékon”

2014.03.24

A Polgári Takarék is - a korábbi éveknek megfelelően – nevezett a versenybe „Sárkányok Takarékon” csapatnévvel. Az idén a szépen csillogó ezüstérmet hozhattuk el, mindenki megelégedésére! 

A kétnapos fesztivál persze nem csak a versenyről szólt, a család minden tagja találhatott magának izgalmas programot.

A felnőttek a "SÜSÜst" főzőversenyen forgathatták a fakanalat, míg a kisebbeket jelmezverseny és Bátorság-próba várta. A hangulatról a népszerű olasz énekes, Luca gondoskodott ismerős dallamokkal.

A fesztiválhoz idén is csatlakozott a Vöröskereszt helyi szervezete, akik a véradás fontosságára hívták föl a figyelmet. A kellemes szombati napot a Vámpírok éjszakája és bálja zárta Polgáron a Fürdőben.

Új fiók Egerben

2014.03.21

image

A Polgári Takarék 2013. július 31-jén új fiókot nyitott Egerben!


Új bankfiókunk Egerben a Törvényház út 9. szám alatt található, ahol minőségi és barátságos környezetben, teljes körű és személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokkal, valamint nyitási akciókkal várjuk Ügyfeleinket!
Az egri fiók nyitásával immár az ötödik megyében, összesen 22 településen biztosítjuk ügyfeleinknek a kényelmes és magas színvonalú banki ügyintézést.

40. évforduló

2014.03.21

Kedves Ügyfeleink!

A Polgári Takarékszövetkezet 40. évfordulójára megjelent kiadványunkat a honlapunkon is megtekinthetik, melyet Béke Lászlóné Elnök Asszonyajánl szíves figyelmükbe!

Polgári Takarék

Polgári Takarék 40 éve

Polgári Takarék 40 éve (pdf,4555.02 KB)

Halásztelki kirendeltségünk új helyre költözött

2014.03.21

image

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Halásztelki kirendeltségünk új helyre költözött, ahol munkatársaink a megszokott pénzügyi szolgáltatásokkal és termékekkel várják kedves meglévő és leendő ügyfeleinket!

Új címünk:

2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 50-52. 6/B

Telefon- és faxszámunk változatlan:

06-24-532-410 és 06-24-532-411

E-mailcím: halasztelek@polgaribank.hu

Nyitva tartás: 
Hétfőtől csütörtökig: 7:30 – 16:30
Pénteken: 7:30-13:30

Pénztári órák:
Hétfőtől csütörtökig: 7:30-16:00
Pénteken: 7:30 – 13:00

Megújult környezetben várjuk Önöket, változatlanul magas színvonalú és teljes körű banki szolgáltatásokkal: lakossági és vállalkozói számlavezetés, hitelügyintézés, betételhelyezés, befektetési szolgáltatások, lakás- és utasbiztosítások, gépjármű felelősség biztosítás, lakástakarék pénztári megtakarítások, Új Magyarország Program támogatott hitelei, ATM szolgáltatás.


Polgári Takarék

Takarékossági Világnap Hajdúböszörményben

2014.03.21

A 40 éves Polgári Takarékszövetkezet hagyományainak és küldetésének megfelelően az októberi takarékossági hónap alkalmából rajzpályázatot hirdetett óvodások és általános iskolások számára, akik egyre gyakrabban fordulnak meg ügyfeleink között is. 

Ezen a téren a legaktívabb a Hajdúböszörményi Fiókunk volt, mivel tanácsadóink a város mindegyik óvodájával és általános iskolájával felvették a kapcsolatot. Ennek köszönhetően 552 db rajz érkezett a fiókba, melyeket az ügyféltérben kihelyezve örömmel nézegetnek a szülők és a gyerekek is egyaránt. A sok színes alkotás nemcsak a helyiséget, de a mindennapi munkavégzést is rendkívül színessé és hangulatossá varázsolták. 

A hajdúböszörményi munkatársak október 31-én, a Takarékossági Világnap alkalmából, kis ünnepséget rendeztek, melyre a Napsugár Óvoda, Maci csoportját látták vendégül. A vidám gyerekzsivajt szeretettel fogadták az ügyintézők és az ügyfelek is, hiszen saját rajzaik felfedezése után az idősebb, gyakorlottabb kezek munkáit is nagy csodálattal nézegették az ovisok. Ezt követően a fiókvezető rövid ismertetőt tartott a pénzintézetek működéséről, a takarékosság jelentőségéről és a legifjabb korosztálynak szánt matricagyűjtőnkről, mely a CserKészPénz nevet viseli és a korábbi, iskolabélyeghez hasonlóan tanítja a gyerekeket takarékoskodni a kis összegű rendszeres megtakarításokkal. Az eseményt szerény megvendégelés zárta, melynek keretében mindegyik gyerek részére oklevelet, színes ceruzakészletet, tollat, labdát adtunk át a rajzaikért cserébe. 

Mindannyiunk számára tanulságos lehet a példa, hiszen a takarékoskodást nem lehet elég korán elkezdeni!